Adult, Alano, Gos En Adopció, Gran, Mascle

Duque, gos en adopció

18/07/2016

Hola a totes i tots, us presentem al Duque !!

El Duque és un mascle jove d’alano espanyol blanc, és de mida gran, energia mitja-baixa, preciós i molt carinyós. Va ser rescatat fa mig any per les males condicions en les quals el mantenien els seus amos, i després d’un llarg procés judicial, amb nombrosos entrabancs, finalment podem presentar-vos-el i trobar-li una família per a sempre.

Al Duque li encanten els mimos i fer festes a les voluntàries i els voluntaris cada cop que el traiem a passejar. També li agrada jugar amb els seus companys canins de la protectora, i té una paciència infinita amb el Frodo, el més petitó i mogut de la prote, que s’obsessiona en mossegar-li les molles i la papada al Duque, i li porta totes les pinyes, pals i pilotes que troba. Santa paciència la del Duque!

Ha après a seure per comanda i a anar darrere de la pilota. La calor l’axafa molt, el que fa que l’haguem hagut d’arrossegar una mica pel bosc algun d’aquests dies d’estiu.

Busquem per a ell una família amb experiència canina, és un buenazo però això no treu que sigui un gos gran amb molta potència.

 

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar al Duque o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que el Duque tingui un bon futur.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

You Might Also Like