Col·labora

Voluntaria ADANA Protectora Alella

Pots col·laborar amb nosaltres de moltes maneres

 

FES-TE SOCI

Per només 5 € al mes !!! Si ets dels que pensen, com nosaltres, que cal ajudar als animals abandonats i vols fer-te soci, emplena aquest full d’inscripció i fes-nos-ho arribar a FOTO BAENA – Torrent Vallbona, 15 – 08328 Alella. O, si ho prefereixes, contacta amb ADANA via email i t’atendrem molt gustosament. Et carregarem en compte, cada principi de trimestre natural, el rebut.

Ells et necessiten i tu pots ajudar-los. Entre tots salvem moltes vides. Fes-te soci!


 

FES-TE VOLUNTARI

Sense l’ajuda dels voluntaris, les activitats de la protectora no podrien dur-se a terme. Necessitem gent responsable, compromesa i constant. Si vols ser voluntari i estás decidit a dedicar temps, esforç i a comprometre’t de manera seriosa i responsable contacta’ns.

Et necessitem!


 

DONACIONS ECONÒMIQUES

Els nostres recursos humans i econòmics són limitats, si vols ajudar als animals abandonats amb un donatiu, pots fer una aportació econòmica al compte següent sempre que vulguis:

IBAN ES03 2100 0220 8302 0038 7262
SWIFT / BIC CAIXESBBXXX
Ordre domiciliació Bancaria » descarrega’t el PDF

Ajuda’ns a continuar ajudant als animals del nostre entorn.


 

UNEIX-TE AL NOSTRE GRUP DE TEAMING

Teaming Online Iniciativa Solidària de Micro-donacionsTeaming Online és una iniciativa solidària que ajuda als altres mitjançant micro-donacions d’1 € al mes de manera segura, automàtica, transparent i sense comisions.

Pots unir-te al nostre TEAMING, i amb tota comoditat participaràs en les campanyes de millora de les instal·lacions, casos especials, etc. És molt fàcil! Segueix aquest enllaç i les instruccions. Cada mes donaràs de manera automàtica 1 € a la nostra protectora! Pot semblar-te una aportació petita, però molts granets de sorra sumen una gran ajuda per a nosaltres!

Uneix-te! Tots junts podem aconseguir-ho.


 

SUBMINISTRAMENT DE MATERIALS I MEDICINES

Si teniu mantes, tovalloles, transportins o qualsevol altra cosa que considereu que pots aportar, i ens els voleu donar pel centre d’acolliment d’animals. Si us plau, poseu-vos en contacta amb nosaltres.

T’ho agraïm infinitament i estem a la teva disposició.


 

OBJECTES PER VENDES BENÈFIQUES

Si teniu llibres, ninots de peluix, objectes de decoració i de regal, etc. en bon estat i ens els voleu donar per vendre en els mercats d’ocasió, que fem en favor dels animals abandonats. Si t’agraden les manualitats i saps fer coses boniques també pots participar. Pots venir a ajudar-nos a vendre els objectes o pots aportar-nos alguns d’aquests objectes, o ambdues coses! Si us plau, poseu-se en contacta amb nosaltres.

Estàs interessat a participar?


 

GESTIONA UNA COLÒNIA DE GATS

Pots ajudar als gats de carrer com a voluntari gestionant una colònia de gats a prop de casa teva. Per ajudar a alimentar-los de manera neta i segura, esterilitzar-los, fer un control de la seva salut, promoure les adopcions i estimar-los

T’animes a ajudar-nos a evitar la superpoblació?


 

CASA D’ACOLLIDA

Si creus que pots donar una llar estable a un animal fins que trobem la seva família definitiva. En moltes ocasions, hi ha persones que volen tenir un animal però no poden o no es decideixen a fer-ho per sempre, i és aquí on entra l’opció de ser acollida, ofereixes la teva casa temporalment a un animal que ho necessita mentre apareix la seva nova família, és a dir li estàs salvant mentre està amb tu. L’associació està en permanent contacte amb els seus acollits davant de qualsevol consulta o problema que tingui la persona que acull.

Si t’interessa i vols saber més, posa’t en contacta amb nosaltres.


 

ADOPTA UN ANIMAL

No compris una mascota, adopta-la. Les races són una moda i l’amistat no es compra. En comprar un animal estàs col·laborant amb la mort d’altres al carrer, també amb l’explotació de les mares dels cadells que venen. Una mascota és un ser viu, no una mercaderia. Dóna’ls una nova vida i adopta un amic per sempre!

L’adopció és la única opció.

Voluntaria ADANA Protectora d'Alella

Totes les ajudes que rebem van destinades al:
  1. Rescat d’animals procedents del carrer i gosseres.
  2. Manteniment i cura dels animals rescatats i acollits.
  3. Desenvolupament de campanyes i activitats solidàries.
  4. Creació de material i eines informatives i de concienciació.

 

Tu pots canviar les seves vides i ells canviaran la teva.