Qui som?

Voluntarias ADANA Protectora Alella

Una mica d’historia

L’any 2000 un grup de voluntaris/ries d’Alella van crear ADANA » Associació per la Defensa dels Animals i la Natura d’Alella, entitat sense ànim de lucre.

Necessitàvem un refugi i l’Ajuntament ens va cedir provisionalment un espai en l’edifici de l’antic escorxador municipal. L’any 2006, el mateix Ajuntament, va construir una petita i moderna gossera municipal, en substitució de l’antic espai de l’escorxador. Una nova instal·lació que va cedir a la nostra Associació.

Funcionem gràcies al suport dels associats que ens fan aportacions econòmiques, de la subvenció per la nostra col·laboració amb Ajuntament d’Alella en la gestió de la gossera, de la gatera, de les colònies de gats i dels voluntaris en l’esforç comú de protegir tots els animals indefensos que es mereixen una segona oportunitat.

Els nostres gossos, injustament abandonats, disposen ara d’un àmbit adequat, on malauradament, passen llargues hores de solitud.

 

Què fem?

Voluntaria ADANA Protectora Alella

 • DONAR REFUGI
  Una de les nostres feines és acollir als gossos abandonats que arriben a la nostra protectora, cuidem d’ells fins que es recuperen i busquem famílies que puguin adoptar-los.
 • PROCURAR BENESTAR
  També ens encarreguem d’un espai per gats i de alimentar, capturar, esterilitzar i del control sanitari dels gats de les colònies del carrer. Als afectuosos intentem trobar-los una família que els vulgui adoptar.
 • CERCAR SUPORT HUMÀ
  Treballem per captar nous associats que col·laborin amb el seu suport moral i econòmic, i en tasques de voluntariat tenint cura de les colònies de gats, de la gossera, de la gatera, passejant gossos, ajudant en els esdeveniments…
 • ACONSEGUIR FINANÇAMENT
  Organitzem activitats i paradetes, recitals i venta de roses, tot per obtenir recursos, i així, poder seguir duent endavant la nostra feina en defensa dels animals.
 • COOPERAR AMB LES SOLUCIONS
  Recolzem totes les iniciatives a favor de xipar i censar els animals i fomenten molt especialment l’esterilització, com una de les solucions al gran problema que és l’abandonament.

 

T’apuntes? Tens moltes maneres d’ajudar: DONA, PARTICIPA, COL·LABORA, ACULL, ADOPTA…