Activitats Solildaries, Anuncis

Un Calendari Solidari per canviar vides

28/11/2016
ADANA Protectora Animales Alella

Dotze mesos, 12+1 mascotes

El Calendari Solidari 2017, compta amb 13 fotografies que retraten les mirades de 8 gossos i 5 gats rescatats per ADANA, i que protagonitzen els mesos del calendari amb mirades honestes que ens commouen i mouen la nostra consciencia.

Cada any s’abandonen a Catalunya més de 30.000 animals, amb la teva ajuda podem conscienciar, acollir i donar una segona oportunitat.

El tradicional calendari és una gran ajuda per poder fer front a les despeses que tenim a l’Associació durant l’any: alimentació, veterinaris, medicaments… » Memòria Anual d’ADANA

Punts de venda

El teu suport, i el suport de tots, en cadascun dels nostres projectes és fonamental perquè la nostra Associació pugui seguir subsistint. És per això, que si desitges adquirir el nostre Calendari Solidari 2017, tenim diferents punts i maneres perquè puguis adquirir-ho, com són:

ADANA Protectora Animales Alella1. Comerços d’Alella:

    Foto Baena · c/ Torrent de Vallbona · 08328 Alella · (+34) 935 556 553 · eMail

2. Propers Mercats de les Puces amb calendaris disponibles:

    Dissabte 10 i Diumenge 11 de Desembre a la Porxada del Mercat d’Alella

3. Reserva i compra el teu calendari ara:

    Si resideixes fora d’Alella i t’agradaria aconseguir-lo, escriu-nos via eMail, indicant la teva adreça completa, més el número de DNI. T’indicarem la despesa total i t’ho farem arribar per correu regular.

 

Donatiu Calendari Solidari 2017 … 10 €

Amb aquest calendari contribuiràs a millorar la qualitat de vida dels animals que es troben a la Protectora d’Alella a l’espera d’una nova llar.

Moltes gràcies per seguir col·laborant amb la nostra Associació!

 

No compris, adopta mascotes

Aquest Nadal, evita les compres compulsives

 

Ajuda’ns a canviar les seves vides, NO COMPRIS UNA MASCOTA, ADOPTA!

You Might Also Like