Animals Adoptats

Boogie, cadell de gos adoptat!

20/12/2021
Cachorro adopcion ADANA Protectora Alella

Adopció urgent!

Busquem una llar per en Boogie, un amor de gosset. És un cadell de 4,5 mesos, de mida mitjana i 15 quilos de pes. Barreja de pastor alemany i collie, un colieman. Aquestes dues races de gossos són intel·ligents, els agrada el pasturatge, són atlètiques i àgils, amb una tendència a protegir la seva família.

Amb aquestes dues races al cap, definitivament podem dir que en Boogie està molt per sobre de la mitjana en energia i intel·ligència, i pot esdevenir un gos de treball fantàstics, ja que això els proporciona una feina a fer i mantenir la seva ment activa.

Els colieman se senten còmodes amb altres animals, especialment bestiar o gats, i en Boogie és feliç amb altres gossos, tenir un amic gosset el pot ajudar a entretenir-se.

Cadell adopcio ADANA Protectora Alella

Si esteu pensant en adoptar i el voleu conèixer, contacteu amb nosaltres per aquestes vies:

Compartir la vida amb una mascota pot millorar la qualitat de vida de les persones en molts sentits: redueix la sensació de soledat, afavoreix les relacions socials, ajuda a mantenir-se en forma, fa riure, etc. I, malgrat tot això, segueixent els abandonaments. Per què?

Les èpoques des vacances comporten un augment del nombre d’abandonaments, i sobretot de cadells com en Boogie. Encara que en general, la societat avança cap a una major conscienciació sobre la responsabilitat que tenim cap als animals de companyia, i el compromís que requereix conviure amb ells, continua havent-hi lamentablement molts casos d’abandó.

Cadell adopcio ADANA Protectora Alella

En termes percentuals són una minoria, ja que no arriben al 2% dels casos. La majoria de les persones que viuen amb un gos o un gat el fan de manera feliç i responsable. No obstant això, les xifres són preocupants i ens indiquen que encara hi ha moltes persones que no tenen un vincle sa amb el seu animal, que implica una responsabilitat i un compromís sòlids. Si no hi ha una reflexió prèvia seriosa, i no existeix aquest vincle sa, els problemes que sorgeixen de la convivència poden derivar en abandó.

Cal més conscienciació sobre la tinença responsable d’animals de companyia, i demanem als propietaris que siguin més rigorosos amb l’esterilització i la identificació.

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregaran en adopció després de ser xipats, esterilitzast o amb el compromís d’esterilitzar-los el més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

Vols saber-ne més o ser la nova família d’aquest cadell? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!.

Cadell Adopcio ADANA Protectora Alella

¿Per què triar un gos de protectora?

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Cadell adopcio ADANA Protectora Alella

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar aquest cadell o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Cadell adopcio ADANA Protectora Alella

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que aquest cadell tinguin un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que els estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

You Might Also Like