Animals Adoptats

Carlota, gata adoptada!

21/11/2023
Gata adopcio Adana Protectora Alella

ADOPTADA!

Hola us presentem a la Carlota,

Cerquem família per a aquesta preciositat d’ulls grans i verds. Va arribar fa unes quantes setmanes a la gatera. Va aparèixer un dia en un portal i ningú no la coneixia, ni tampoc han preguntat per ella. Per això creiem que es tracta d’un abandó.

La Carlota és una gateta d’aproximadament dos anys. És molt afectuosa amb persones, però l’estressa viure envoltada de tants gats.

És una preciositat. T’animes a conèixer-la? Per a més informació escriu-nos a adopciones@adana.cat. També ens pots contactar en 630218224

L’abandó de gossos i gats és una realitat trista i preocupant. És responsabilitat de tots prendre mesures per canviar aquesta situació. L’educació, l’adopció responsable, el reforçament de les polítiques de protecció animal i el suport a les protectores i els refugis són accions clau per combatre l’abandonament. Tots hem de recordar que les mascotes són éssers vius que mereixen amor, cura i respecte durant tot l’any.

Malauradament, encara hi ha gent que escull un gat o un gos de la mateixa manera que trien una jaqueta o unes sabates. Prenen la decisió de manera irreflexiva sobre la base de raons efímeres que poden condemnar aquesta relació al fracàs. Volem traslladar un missatge clar sobre la necessitat de fer una reflexió en profunditat abans de decidir conviure amb un animal de companyia.

Gata adopcion ADANA Protectora Alella

Adopta de manera responsable. Abans de responsabilitzar-te d’un animal, reflexiona i mantingues una conversa amb tots els membres de la casa per decidir si veritablement voleu adoptar un animal, ja que és una decisió que us afecta durant molts anys. Si t’agrada la Luna, algunes preguntes que t’has de plantejar són: Hi ha alguna persona al·lèrgica que no pugui conviure amb l’animal? Estem disposats a assumir les cures de l’animal? L’animal és compatible amb el teu estil de vida?

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Compartint aquesta publicació també ens ajudaràs a trobar al més aviat possible una família que l’estimi, ara sí, per a sempre!

Gata adopcion ADANA Protectora Alella

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar en aquesta gata o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que aquesta gata tingui el futur que es mereix.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

You Might Also Like