Animals Adoptats

Frodo, gos adoptat!

12/04/2016

ADOPTAT!

Hola a totes i tots, us presento en Frodo !!

En Frodo és un gos jove que va arribar a la protectora a principis de 2016 amb una greu contusió cerebral, fruit d’un cop fort al cap o un atropellament. És molt dolç i divertit, de grandària mitjana-petita i nivell d’energia alt.

En Frodo és un gos molt alegre i juganer, li encanta córrer darrere dels seus amics canins per la muntanya, i mossegar-li les molles al gos més gran de la protectora –que és un dogo argentí ni més ni menys .

A part de les molles del seu amic, li agrada molt jugar amb pals, pinyes, pilotes, ossos… incloses les corretges, sobretot si són vermelles –tema en el qual estem treballant.

Si sou observadors, us haureu fixat en els seus ulls, que són una miqueta guerxos. Això es deu a la important contusió cerebral amb la qual el vam trobar, arran d’un accident (un cop en el cap o un atropellament), que el va deixar temporalment cec, desorientat i amb un sentit de l’equilibri molt deteriorat. Des de llavors ha millorat molt, recuperant la seva visió, i amb molt menys episodis de desequilibri i desorientació. Solament, quan juga amb els seus companys o corre durant molt temps, tendeix a desestabilitzar-se una mica i a augmentar el seu estrabisme. Res que no se li passi descansant una estoneta. 🙂

També li encanta jugar amb persones, que li facin manyagues i li diguin cosetes. És un gos realment dolç.

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar en Frodo o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que en Frodo tingui un bon futur.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

 

You Might Also Like