Activitats Solildaries, Anuncis

Mercat solidari d’oportunitats

12/04/2016
ADANA mercat solidari benèfic

La sisena edició es farà el dissabte 30 d’abril 10 a 15 hores a la Plaça d’Antoni Pujadas

El Mercat de Segones Oportunitats té per objectiu de donar resposta a la demanda que diferents persones del poble van fer de poder disposar d’espais públics per a la venda, compra i intercanvi d’articles de segona mà, de productes de creació pròpia no professional i d’articles de marxandatge d’entitats i centres escolars.

La regidoria de Comerç i Consum organitza el 30 d’abril la 6a edició del Mercat de Segones Oportunitats. El mercat es farà de 10 a 15h a la plaça d‘Antoni Pujadas i s’adreça a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d’Alella. Es podran vendre o intercanviar articles de segona mà, productes artístics i material de marxandatge.

Aquest mercat està pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d’Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l’intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l’intercanvi seran articles de segona mà, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d’Alella.

El Mercat de Segones Oportunitats és un projecte que vol treballar diversos objectius: donar una nova vida als objectes practicant les 3R (REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR), promoure el consum responsable de la ciutadania, donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conèixer i per autofinançar algunes de les seves activitats.

Donant més ús a coses que ja no necessitem, donem vida als animals abandonats.

Estàs interessat a participar?

Pots aportar-nos alguns d’aquests objectes o venir a ajudar-nos a vendre objectes de segona mà o artesans. Informa’t i participa!

You Might Also Like