Animals Adoptats

Luna, gata adoptada!

25/06/2023
Gata adopcion ADANA Protectora Animales

ADOPTADA!

Hola us presentem a la Luna,

És una gata de gairebé 2 anys que ha estat abandonada pels que considerava la seva família, marxaven de vacances i no tenien on deixar-la. La Luna va caure un parell de vegades des del balcó i no volien fer front a més despeses veterinàries derivades d’aquestes caigudes, ni tampoc volien posar mesures de seguretat al balcó.

Desafortunadament, hi ha gent que no s’atura a plantejar-se segones opcions i decideixen abandonar sense més ni més les seves mascotes. L’estiu ja ha començat i les vacances cada cop són més a prop. Arriba el moment de decidir: t’emportes la teva mascota amb tu de viatge o prefereixes deixar-la amb un cuidador? Malauradament, hi ha gent que davant d’aquesta pregunta escull una tercera opció: l’abandó

L’abandó de gossos i gats en època estival és una realitat trista i preocupant. És responsabilitat de tots prendre mesures per canviar aquesta situació. L’educació, l’adopció responsable, el reforçament de les polítiques de protecció animal i el suport a les protectores i els refugis són accions clau per combatre l’abandonament. Tots hem de recordar que les mascotes són éssers vius que mereixen amor, cura i respecte durant tot l’any, independentment de les circumstàncies estivals.

La perspectiva no és gaire encoratjadora, però afortunadament hi ha persones conscienciades amb aquest problema que entenen que els animals són éssers vius i que no se’ls ha de tractar com a objectes. Tant de bo en un futur no gaire llunyà puguem confirmar que tots els animals tenen una llar i que la xifra d’abandonaments és 0!

Gata adopcion ADANA Protectora Animales Alella

La Luna és una gata molt afectuosa i molt sociable que busca una nova família. Quan va arribar a la Protectora va tenir molta por durant uns dies, però ara ja hem pogut comprovar que és realment un amor de gata. Busquem una família que li demostri l’amor real i incondicional. Vols ser tu? Per a més informació escriu-nos a adopciones@adana.cat. També ens pots contactar en 630218224

Adopta de manera responsable. Abans de responsabilitzar-te d’un animal, reflexiona i mantingues una conversa amb tots els membres de la casa per decidir si veritablement voleu adoptar un animal, ja que és una decisió que us afecta durant molts anys. Si t’agrada la Luna, algunes preguntes que t’has de plantejar són: Hi ha alguna persona al·lèrgica que no pugui conviure amb l’animal? Estem disposats a assumir les cures de l’animal? L’animal és compatible amb el teu estil de vida?

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Compartint aquesta publicació també ens ajudaràs a trobar al més aviat possible una família que l’estimi, ara sí, per a sempre!

Gata adopcio ADANA Protectora Animals Alella

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar en aquesta gata o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que aquesta gata tingui el futur que es mereix.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

You Might Also Like