Animals Adoptats

Mishka, gata de 4 anys adoptada!

29/01/2024
Gata adopcio ADANA Protectora Alella

ADOPTADA!

Hola us presentem a la Mishka,

Una femella d’aproximadament 4 anys. És una gateta que vam trobar al carrer. En ser tan afectuosa, sociable amb humans i estar castrada sense tenir marca a l’orella (característica de gats castrats de colònia), pensem que podria estar perduda, però no tenia xip i estava molt prima. Després de publicar-la, vam esperar un temps prudencial per veure si la reclamaven, però ningú ha preguntat per ella i els veïns de la zona ens van dir que feia força temps que estava a la colònia, per la qual cosa ara busca una llar. ❤️

És una preciositat. T’animes a conèixer-la? Per a més informació escriu-nos a adopciones@adana.cat. També ens pots contactar en 630218224

L’abandó de gossos i gats és una realitat trista i preocupant. És responsabilitat de tots prendre mesures per canviar aquesta situació. L’educació, l’adopció responsable, el reforçament de les polítiques de protecció animal i el suport a les protectores i els refugis són accions clau per combatre l’abandonament. Tots hem de recordar que les mascotes són éssers vius que mereixen amor, cura i respecte durant tot l’any.

Malauradament, encara hi ha gent que escull un gat o un gos de la mateixa manera que trien una jaqueta o unes sabates. Prenen la decisió de manera irreflexiva sobre la base de raons efímeres que poden condemnar aquesta relació al fracàs. Volem traslladar un missatge clar sobre la necessitat de fer una reflexió en profunditat abans de decidir conviure amb un animal de companyia.

Adopta de manera responsable. Abans de responsabilitzar-te d’un animal, reflexiona i mantingues una conversa amb tots els membres de la casa per decidir si veritablement voleu adoptar un animal, ja que és una decisió que us afecta durant molts anys. Si t’agrada la Luna, algunes preguntes que t’has de plantejar són: Hi ha alguna persona al·lèrgica que no pugui conviure amb l’animal? Estem disposats a assumir les cures de l’animal? L’animal és compatible amb el teu estil de vida?

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Compartint aquesta publicació també ens ajudaràs a trobar al més aviat possible una família que l’estimi, ara sí, per a sempre!

Gata adopcion Protectora Animales Alellla

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar en aquesta gata o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Gata adopcion Protectora Animales Alella

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que aquesta gata tingui el futur que es mereix.

Gata adopcion Protectora Animales Alella

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

Gata adopcion Protectora Animales Alella

You Might Also Like