Animals Adoptats

Natura, gosseta adoptada!

03/01/2024
gosseta adopcio protectora Alella Barcelona

ADOPTADA!

Avui us volem parlar de la Natura,

Aquesta petita petonera ja està preparada per ser adoptada i acabar de recuperar-se del tot en una llar. Té aproximadament 3 anys i pesa 9,5 quilos. És molt afectuosa, en el ves-te’n es comporta de luxe i als passeigs cada vegada es mostra més confiada i segura.

Gosseta adopcio protectora Alella Barcelona

Es relaciona molt bé tant amb gossos com amb persones, encara que al principi sembli una mica tímida. L’ideal per a ella seria una família amb un altre gos, de qui pogués aprendre i que li aporti seguretat. Si vols adoptar-la, escriu-nos a » (e) adopciones@adana.cat@AdanaAlella o al (t) 630218224 (WhatsApp).

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregarà en adopció després de ser xipat, esterilitzat o amb el compromís d’esterilitzar-ho al més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família de la Natura? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé trucant al (e) adopciones@adana.cat.

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Perrita adopcion Protectora Alella Barcelona

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Gosseta adopcio Protectora Alella Barcelona

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar a la Natura o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Perrita adopcion Protectora Alella Barcelona

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Natura tingui un bon futur.

Perrita adopcion Protectora Alella Barcelona

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que l’estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

Perrita adopcion Protectora Alella Barcelona

You Might Also Like