Animals Adoptats

Nero, gos adoptat!

25/04/2016

Hola a totes i tots, us presentem a en Nero !!

En Nero és un pastor belga de pèl curt, molt elegant del voltant d’1 any d’edat, que vam trobar sol en una casa desocupada, i mai es va saber de l’amo… És un gos molt educat a casa, de mida gran i amb molta energia.

Abans de rescatar-lo, els veïns ens van avisar que ja feia dies que el veien per la zona, però no el podien agafar. Un dia, durant el passeig rutinari d’un dels veïns i els seus dos gossos, el Nero es va acostar a ells i els va seguir fins a casa. Aquí va passar tres dies esperant que algú el reclamés, però ningú ho va fer. L’home que el va rescatar i va cuidar d’ell, ens va dir que era un gos excel·lent, tant a casa com fora, tant amb gossos com amb persones.

Com es pot intuir en les imatges, a més és un gos molt atent. Ensenyar-li els trucs bàsics com “seu” i “tomba” va ser senzillíssim. Si vols sumar un membre a la teva familia, el Nero n’és un perfecte candidat!

Una de les coses que més li agrada fer és jugar amb els seus amics canins de la protectora, li encanta córrer, saltar, jugar amb pals i pilotes… Així que si t’interessa adoptar-lo i tens altres gossos, la convivència no serà un problema per part seva.

És un dels gossos més graciosos de la protectora, entre altres coses, no sap que és enorme i de vegades s’espanta i “s’intenta amagar” entre les cames d’alguna de les voluntàries. També agafa troncs enormes o arbres sencers pensant-se que són pals i els intenta arrossegar per ensenyar-los-hi als seus amics.

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar a en Nero o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que en Nero tingui un bon futur.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

 

You Might Also Like