Animals Adoptats

Tara, gossa adoptada!

25/04/2016

Hola a totes i tots, us presento a la Tara !!

La Tara és una gosseta de 2 anyets que està a la protectora des del 31 d’Octubre, la va trobar una veïna d’Alella passejant sola prop de la seva casa i la va rescatar. És la gossa més afectuosa que he conegut mai, li encanten les carícies. És de grandària mitjana i d’energia mitjana baixa.

A la Tara li encanta jugar amb els seus amics canins i humans, es porta molt bé amb tot tipus de gossos i amb humans de totes les edats. El seu passatemps favorit és rescatar pals i pinyes del bosc, si fora per ella crec que tindria la seva gàbia fins a a dalt de records de les passejades!

Com ja he dit, Tara és una gosseta molt carinyosa. Sempre omple de petons i carícies als voluntaris que la traiem a passejar.

No us deixeu enganyar per la seva careta de guerrera, perquè si hagués d’escollir una sola paraula per descriure-la, aquesta paraula seria dolça. Dolça perquè té moltíssim amor que donar, com tants gossos en protectores i gosseres de tot el món esperant trobar una llar i una família per sempre.

A la protectora, en diem la nostra hiena. I creiem que és justament la seva careta de hiena guerrera la que ha fet que encara no hagi estat adoptada, sent tan bona gossa com és. Vols a una petita hiena en la teva vida?

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar la Tara o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Tara tingui un bon futur.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

 

You Might Also Like