Adopcio Especial, Adult, Gos En Adopció, Mascle, Mestís, Petit

Río, gosset en adopció

29/05/2024
Gos adopcio Protectora Animals Alella Maresme

Aquest campió és un dels 26 gossos que van ser rescatats d’una vida de misèria. Una vida a base de pa i aigua bruta, sense refugi per protegir-se contra el sol o la pluja, plens de paparres, puces, crostes i completament aïllats del món. Molts dels seus germanets ja han estat adoptats. A ADANA, ell és l’únic que queda dels 4 que vam poder acollir.

Té 5 anys i és un gosset molt afectuós i actiu. És positiu a leishmània i actualment està en ple tractament. Tot i això, intentem trobar-hi una llar. Està acostumat a viure en rajada i s’ha quedat sol. Després de tan mal que l’ésser humà li ha fet, mereix començar a viure una vida plena.

Per a aquells a qui la leishmània no els suposa un problema i desitgen ajudar, truqueu-nos per venir a conèixer-lo. És molt afectuós i té moltes ganes de començar una nova vida, la vida que mereix! Visita’ns o contacta via email a: adopciones@adana.cat

Perro adopcion Protectora Animales Alella Barcelona

Des d’ADANA, només gestionem adopcions per a residents a la província de Barcelona i no enviem cap animal fora de la província. Si estàs interessat a conèixer-lo, si us plau, demana cita escrivint un correu a adopciones@adana.cat. I molt important: deixa’t assessorar pels nostres cuidadors i segur que trobaràs al teu mitja taronja de quatre potes. Gràcies per entendre-ho!

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregarà en adopció després de ser xipat, esterilitzat o amb el compromís d’esterilitzar-ho al més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

Perro adopcion Protectora Animales Alella Barcelona

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família d’en Río? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé al (e) adopciones@adana.cat.

¿Per què triar un gos de protectora?

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Perro adopcion Protectora Animales Alella Barcelona

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar en Río o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-lo segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que en Río tingui un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que l’estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

 

Perrito adopcion Protectora Animales Alella Barcelona

Perrito adopcion Protectora Animales Alella Barcelona

Moltes gràcies!

You Might Also Like

Cap comentari

Deixa la teva opinió o comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.