Animals Adoptats

Willy, gat adoptat!

30/12/2020
ADANA Protectora Animales Alella Maresme

En Willy és un preciós gatet mascle d’un any. És una mica tímid però superafectuós i molt bo. Li encanten els nens i busca a una família que li doni el caliu i amor que tant vol.

L’adopció de gats sempre és complicada, molta gent té el convenciment erroni de que els gats són animals esquerps, poc fidels i que no estableixen vincles amb la seva família. Res més lluny de la veritat. A més a més el tema s’agreuja quan es tracta de gats negres.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

En ple segle XXI els gats negres encara pateixen una greu discriminació que es reflecteix en la dificultat de trobar adoptants. Per a molta gent el seu color és símptoma de mala sort, basat tot això en una creença absurda, ja que tradicionalment han estat identificats amb la mare terra, vinculació que els ha convertit en auguri de bona sort.

No permetem que les supersticions marquin el destí de cap ésser viu. Qui es pot resistir a aquest bombonet?

Voleu saber-ne més o ser la nova família del Willy? Us està esperant a ADANA! Podeu contactar amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé trucant al » (M) 630218224.

Compartint aquesta publicació també ens ajudaràs a trobar al més aviat possible una família que l’estimi, ara sí, per a sempre!

ADANA Protectora Animals Alella Maresme

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar en Willy o a qualsevol altre animal d’ADANA,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que en Willy tingui el futur que es mereix.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

You Might Also Like