Animals Adoptats

Cendra, gossa adoptada!

20/11/2019
ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Nova gossa d’1 any i 20 kg!

Es diu Cendra, és mestissa, de mida mitjana, molt afectuosa i juganera. Passeja perfectament, és molt simpàtica amb les persones i li agrada estar amb altres gossos.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

La Cendra està en tractament per leishmània, una malaltia transmesa per un mosquit en particular, i no és contagiosa, ni entre gossos ni altres animals ni amb les persones. Si ja tens un gos, adoptar un altre amb leishmània no augmenta les probabilitats que el gos sa es contagii. Amb medicació i control veterinari, és una gossa normal que fa una vida normal.

El tractament consisteix en una pastilla diària i analítiques de control cada cert temps, és a dir, no afecta al vostre ritme o estil de vida. Desmitifiquem aquesta malaltia! I si decidiu adoptar, no us tireu enrere perquè mereix una oportunitat i ja veieu que podreu compartir una vida tan feliç com amb qualsevol altre gos.

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregarà en adopció després de ser xipat, esterilitzat o amb el compromís d’esterilitzar-ho al més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família de la Cendra? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé trucant al (M) 630218224.

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar a la Cendra o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Cendra tingui un bon futur.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que l’estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

ADANA Protectora Animals Alella Maresme

You Might Also Like