Animals Adoptats

Cooper i Benji, gossets adoptats!

10/08/2019
ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Us presentem dos gossets mastins d’uns 3 mesos (Ago-2019), en Cooper i en Benji són molt dolços i juganers, seran de mida més aviat gran.

ADANA Protectora Animals Alella Maresme

El mastí espanyol es diferencia per tenir un caràcter rústic, afectuós, manso, noble i segur de si mateix, un bonàs. El seu tarannà el fa especialment adequat per als nens, pels qui sent especial atracció i és prou gran per a protegir amb mesurada agressivitat.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Benji

Són gossos que no requereixen moltes cures especials, amb parar-los atenció i afecte, i un lloc on poder-los fer practicar algun tipus d’exercici serà suficient. Si sou una família amb ganes d’adoptar-ne un o a tots dos, no ho dubteu, veniu a conèixer-los i quedareu enamorats de la seva tendresa » Telf. 668134750.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Cooper

Cal més conscienciació sobre la tinença responsable d’animals de companyia, i demanem als propietaris que siguin més rigorosos amb l’esterilització i la identificació.

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregaran en adopció després de ser xipats, esterilitzast o amb el compromís d’esterilitzar-los el més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Benji

T’animes a donar-los una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família d’un d’aquests 2 cadells? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé trucant al (M) 630218224.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Cooper

¿Per què triar un gos de protectora?

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.
ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Benji

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar un d’aquests 2 cadells o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que aquests 2 cadells tinguin un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que els estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

You Might Also Like