Animals Adoptats

Jolene, gossa adoptada!

08/06/2023
Gossa masti adopcio Protectora Animals Alella

ADOPTADA!

Hola, us presentem a la Jolene!

La Jolene és una mastí guapíssima d’uns 11/12 mesos. Tot i que ja ha experimentat una gran transformació, encara li queda molt de camí. Els seus primers sis mesos de vida van ser un infern i les cicatrius encara són visibles. Té por de la gent estranya i s’hi amaga. Necessita crear un enllaç de confiança abans de deixar-se acaronar i els sorolls o els moviments bruscos l’espanten i salta cap enrere.

Busquem una llar per a Jolene en un entorn tranquil amb un o més gossos i un jardí. Tot i que finalment s’atreveix a entrar a casa, continua necessitant una sortida d’emergència i no vol dormir a dins. Es porta bé amb els gats i li agrada jugar-hi. Entra al cotxe i camina solta pel bosc on corre i explora lliurement.

Qui donarà a Jolene l’oportunitat de continuar creixent amb confiança? Per a més informació escriu-nos a adopcions@adana.com

Adopcion mastin ADANA Protectora Animales Alella

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregarà en adopció després de ser xipat, esterilitzat o amb el compromís d’esterilitzar-ho al més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família de la Jolene? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé trucant al (M) 630218224.

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar a la Jolene o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Jolene tingui un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que l’estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

You Might Also Like