Animals Adoptats

Lily, podenca adoptada!

27/09/2023
Podenco adopcion Protectora Alella Barcelona

ADOPTADA!

Hola PodencoLovers!

Soc la Lily, una gossa joveneta, crec que d’uns 2 anys. Vivia al carrer, on em van robar els meus nadons i em van deixar tirada. Afortunadament em van recollir del carrer. La veritat és que allà m’ho passava molt malament, tenia molta por i sempre estava vigilant dia i nit, sense temps per descansar.

Ara estic en una casa d’acollida (Alella) on he pogut descansar força i vaig deixant enrere les meves pors, gràcies als meus nous companys canins. Ells m’ajuden a aprendre a viure a una casa on entren i surten persones, gossos, gats i nens.

Podenco adopcion Protectora Alella Barcelona

Desconeixem part de la seva història de vida, el que sí que sabem és que mereix la millor de les vides, juntament amb éssers que la vulguin i la cuiden. Si pots ajudar-la i vols adoptar-la, escriu-nos a » (e) adopciones@adana.cat – @AdanaAlella o al (t) 630218224 (WhatsApp).

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregarà en adopció després de ser xipat, esterilitzat o amb el compromís d’esterilitzar-ho al més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família de la Lily? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé trucant al (e) adopciones@adana.cat.

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Podenco adopcion Protectora Alella Barcelona

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar a la Lily o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Lily tingui un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que l’estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

You Might Also Like