Animals Adoptats

Linda y Titán, setters adoptats!

25/09/2023
Setters adopcio Protectora Alella Barcelona

ADOPTATS!

Atenció amants dels sèniors!

Us presentem a Linda (femella) i Titan (mascle). Aquestes dues dolces ànimes fa molts anys que estan a la protectora. Són uns preciosos setters anglesos que estan desitjant poder conèixer què significa tenir una llar.

Són bons, tendres, molt afectuosos i entusiastes. Els encanten les moixaines i passejar. A les imatges d’aquesta publicació podeu veure com són de meravellosos aquests dos sèniors, ja que amb paraules ens quedem curts 💝

Et preguntes quina edat tenen? L’edat per merèixer i gaudir del seu llitet d’or 💫

Per a més informació escriu-nos a adopciones@adana.cat. També ens pots contactar en 630 218 224

Setters adopcion Protectora Alella Barcelona

Si penses que un gos sènior és un ancià, estàs molt equivocat. Un gos de raça gran és considerat “sènior” a partir del sisè any i els gossos de races petites a partir del vuitè. Trobar adoptants per als animals de més edat és una tasca complicada. Els cadells i els gossos joves solen ser els triats pensant que tindrem més temps per a compartir amb ells. No obstant això, és important recordar que el temps que compartim amb un sènior serà molt més intens, només hem d’estimar-lo i deixar-nos estimar.

Són gossos que en la seva majoria ja estan educats. El que facilita l’etapa d’adaptació, són tranquils, no busquen escàndol amb altres animals i exigeixen menys activitat. Lamentablement, cada dia que passen en la protectora és un dia menys per a gaudir amb una família. Et proposem que siguis la seva gran oportunitat.

L’afecte i l’amor dels nostres animals no es mesura en la quantitat de temps que puguem passar al seu costat, sinó en la intensitat amb la qual visquem aquests moments. Totes les adopcions són motiu d’alegria, però adoptar un gos sènior és un acte de veritable generositat, és regalar vida.

Adoptar un gos adult o sènior te moltes avantatges

 • El seu caràcter no és cap secret.
 • El que veus és el que t’emportes.
 • Els gossos sèniors tenen modals.
 • Són menys destructius.
 • Un gos sènior pot aprendre nous trucs, clar que sí!
 • Els gossos sèniors són bons companys per a les persones grans.
 • Donen menys treball.
 • Són agraïts.
 • Et farà sentir bé.
 • El millor de tot és que guanyaràs un amic, i ja sabem: un amic no es compra, sinó s’ADOPTA.

Setter adopcion Protectora Alella Barcelona

Des d’ADANA, només gestionem adopcions per a residents a la província de Barcelona i no enviem cap animal fora de la província. Si estàs interessat a conèixer-lo, si us plau, demana cita escrivint un correu a adopciones@adana.cat. I molt important: deixa’t assessorar pels nostres cuidadors i segur que trobaràs al teu mitja taronja de quatre potes. Gràcies per entendre-ho!

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregaran en adopció després de ser xipats, esterilitzat o amb el compromís d’esterilitzar-los el més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

T’animes a donar-los una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família de la Linda i en Titan? T’estan esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé al (e) adopciones@adana.cat.

Perro setter adopcion Protectora Alella

¿Per què triar un gos de protectora?

 • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
 • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
 • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Setter adopcion Protectora Alella Barcelona

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar la Linda o en Titan o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-lo segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Linda i en Titan tingui un bon futur.

Setter adopcion Protectora Alella Barcelona

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar-los una família que els estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

You Might Also Like