Animals Adoptats

Linda, gossa adoptada!

21/12/2017
ADANA Protectora Animals Alella

Hola, us presento a la Linda!

La Linda és una gosseta mestissa de 7 mesos d’edat, de mida mitjana i nivell d’energia mitja. I busca a una família per a sempre 🙂

Va arribar a la protectora fa unes setmanes, en una gosseta afectuosa, juganera i molt divertida!

ADANA Protectora Animales Alella

Voleu saber més o voleu ser la nova família de la Linda? Us està esperant a ADANA! Contacteu amb nosaltres a través de la web, facebook o mail!

Compartint aquesta publicació també ens ajudaràs a trobar al més aviat possible una família que l’estimi, ara sí, per sempre!

ADANA Protectora Animales Alella

¿Per què triar un gos de protectora?

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar la Linda o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Linda tingui un bon futur.

Comparteix!

Agrairem que comparteixis aquest article per trobar-li família aviat.

Aquest Nadal, evita les compres compulsives

Ajuda’ns a canviar les seves vides, NO COMPRIS UNA MASCOTA, ADOPTA!

No compris, adopta mascotes

 
 

You Might Also Like