Animals Adoptats

Peggy, gosseta adoptada!

21/10/2020
ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Hola, us presentem a la Peggy!

Té 5 anys i és una gosseta que desitja deixar-se estimar, però la seva inseguretat i les seves pors els ho posen difícil.

Busquem una fam√≠lia especial per a ella, alg√ļ que tingui paci√®ncia, que tingui ja altres gossos, ella se sent millor en companyia canina i sobretot que sigui molt responsable i delicat en el tracte.

Amb la Peggy et caldrà evitar:
  1. Castigar-la davant les diferents reaccions. Només es tornarà més poruga.
  2. Forçar-la a fer que experimenti la situació que li produeix por.
  3. Sobreestimular-la. Un animal estressat es torna més sensible a tot el que li envolta.
  4. Reforçar el seu comportament temorós amb carícies o afalacs. Felicita-la i premiar-la quan aconsegueixi avanços i vagi perdent el seu temor.

ADANA Protectora Animals Alella Maresme

Paci√®ncia i amor per a deixar enrere els temors d’aquesta peluda

El millor que pots fer √©s garantir-li un entorn segur i previsible. Seguir una rutina di√†ria amb relaci√≥ a passejos i alimentaci√≥ √©s el m√©s convenient en aquests casos, i cercar tamb√© la manera d’enfortir el vincle amb ella, perqu√® se senti relaxada i protegida. A m√©s, estimular-la amb joguines i amb diferents jocs i exercicis d’intel¬∑lig√®ncia.

Com sempre, molta paci√®ncia i tractar-la amb l’afecte i el respecte que es mereix. T’animes a ajudar-la? Contacta amb nosaltres ¬Ľ Tel. 630218224.

Com tots els gossos de la protectora, siguin de ra√ßa o no, s’entregar√† en adopci√≥ despr√©s de ser xipat, esterilitzat o amb el comprom√≠s d’esterilitzar-ho al m√©s aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idone√Įtat a la fam√≠lia adoptant.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne m√©s o ser la nova fam√≠lia de la Peggy? T’est√† esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a trav√©s de la web, Facebook o mail!, o b√© trucant al (M) 630218224.

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocupar√† el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a √©ssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les f√†briques de cadells s√≥n llocs on les gosses sobreviuen en g√†bies molt estretes, i l’√ļnica cosa que fan √©s parir i criar. Si tots adopt√©ssim, aquestes f√†briques tancarien i resoldr√≠em la superpoblaci√≥ d’animals al carrer.
  • No canviar√†s el m√≥n, per√≤ s√≠ el seu i el teu: √©s permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i c√≤moda, passejar amb una fam√≠lia que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feli√ß, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Adopta!

Si est√†s interessat en adoptar a la Peggy o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopci√≥, i est√†s disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Peggy tingui un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicaci√≥ ens ajudar√†s a trobar una fam√≠lia que l’estimi com m√©s aviat millor, ara s√≠, per sempre!

Moltes gràcies!

You Might Also Like