Animals Adoptats

Peggy, gosseta adoptada!

21/10/2020
ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Hola, us presentem a la Peggy!

T茅 5 anys i 茅s una gosseta que desitja deixar-se estimar, per貌 la seva inseguretat i les seves pors els ho posen dif铆cil.

Busquem una fam铆lia especial per a ella, alg煤 que tingui paci猫ncia, que tingui ja altres gossos, ella se sent millor en companyia canina i sobretot que sigui molt responsable i delicat en el tracte.

Amb la Peggy et caldr脿 evitar:
  1. Castigar-la davant les diferents reaccions. Nom茅s es tornar脿 m茅s poruga.
  2. For莽ar-la a fer que experimenti la situaci贸 que li produeix por.
  3. Sobreestimular-la. Un animal estressat es torna m茅s sensible a tot el que li envolta.
  4. Refor莽ar el seu comportament temor贸s amb car铆cies o afalacs. Felicita-la i premiar-la quan aconsegueixi avan莽os i vagi perdent el seu temor.

ADANA Protectora Animals Alella Maresme

Paci猫ncia i amor per a deixar enrere els temors d’aquesta peluda

El millor que pots fer 茅s garantir-li un entorn segur i previsible. Seguir una rutina di脿ria amb relaci贸 a passejos i alimentaci贸 茅s el m茅s convenient en aquests casos, i cercar tamb茅 la manera d’enfortir el vincle amb ella, perqu猫 se senti relaxada i protegida. A m茅s, estimular-la amb joguines i amb diferents jocs i exercicis d’intel路lig猫ncia.

Com sempre, molta paci猫ncia i tractar-la amb l’afecte i el respecte que es mereix. T’animes a ajudar-la? Contacta amb nosaltres 禄 Tel. 630218224.

Com tots els gossos de la protectora, siguin de ra莽a o no, s’entregar脿 en adopci贸 despr茅s de ser xipat, esterilitzat o amb el comprom铆s d’esterilitzar-ho al m茅s aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idone茂tat a la fam铆lia adoptant.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne m茅s o ser la nova fam铆lia de la Peggy? T’est脿 esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a trav茅s de la web, Facebook o mail!, o b茅 trucant al (M) 630218224.

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocupar脿 el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a 茅ssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les f脿briques de cadells s贸n llocs on les gosses sobreviuen en g脿bies molt estretes, i l’煤nica cosa que fan 茅s parir i criar. Si tots adopt茅ssim, aquestes f脿briques tancarien i resoldr铆em la superpoblaci贸 d’animals al carrer.
  • No canviar脿s el m贸n, per貌 s铆 el seu i el teu: 茅s permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i c貌moda, passejar amb una fam铆lia que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feli莽, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Adopta!

Si est脿s interessat en adoptar a la Peggy o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopci贸, i est脿s disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

Col路labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Peggy tingui un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicaci贸 ens ajudar脿s a trobar una fam铆lia que l’estimi com m茅s aviat millor, ara s铆, per sempre!

Moltes gr脿cies!

You Might Also Like