Animals Adoptats

Kimba, gossa adoptada!

05/11/2020
ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Hola, us presentem a la Kimba!

Una gosseta de ra莽a podenc o coniller d’aproximadament un any i mig d’edat. 脡s molt activa i juganera, afectuosa i sociable, tant amb les persones com amb els seus companys de la protectora.

Li encanta passejar i seria la teva companya ideal si t’agrada caminar. 脡s ideal per a qualsevol mena de fam铆lia, especialment per a fam铆lies amb nens o altres gossos. La vols con猫ixer? Contacta amb nosaltres 禄 Telf. 630218224.

ADANA Protectora Animals Alella Maresme

Com tots els gossos de la protectora, siguin de ra莽a o no, s’entregar脿 en adopci贸 despr茅s de ser xipat, esterilitzat o amb el comprom铆s d’esterilitzar-ho al m茅s aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idone茂tat a la fam铆lia adoptant.

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne m茅s o ser la nova fam铆lia de la Kimba? T’est脿 esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a trav茅s de la web, Facebook o mail!, o b茅 trucant al (M) 630218224.

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocupar脿 el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a 茅ssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les f脿briques de cadells s贸n llocs on les gosses sobreviuen en g脿bies molt estretes, i l’煤nica cosa que fan 茅s parir i criar. Si tots adopt茅ssim, aquestes f脿briques tancarien i resoldr铆em la superpoblaci贸 d’animals al carrer.
  • No canviar脿s el m贸n, per貌 s铆 el seu i el teu: 茅s permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i c貌moda, passejar amb una fam铆lia que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feli莽, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Adopta!

Si est脿s interessat en adoptar a la Kimba o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopci贸, i est脿s disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-la segons assenyala la normativa vigent,

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Col路labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que la Kimba tingui un bon futur.

ADANA Protectora Animales Alella Maresme

Comparteix!

Compartint aquesta publicaci贸 ens ajudar脿s a trobar una fam铆lia que l’estimi com m茅s aviat millor, ara s铆, per sempre!

Moltes gr脿cies!

You Might Also Like