Animals Adoptats

Trufo, cadell adoptat!

25/04/2023
Cadell adopcio ADANA Protectora Animals Alella

ADOPTAT!

Us presentem en Trufo,

Una boleta de llana de 2 mesos d’edat. Va ser abandonat només, sense els seus germans ni la seva mare. Però afortunadament s’ha recuperat molt bé.

És un cadell sociable, dolç i juganer. Tot li sembla interessant i no té por de res. Saluda als gats més grans que ell amb amabilitat i respecte.

Trufo és un mastí i serà de grandària gran a molt gran. Busquem una llar per sempre per a aquest osset. Si estàs interessat en conèixer-lo, envia’ns un email a adopciones@adana.cat.

Cachorro adopcion ADANA Protectora Animales Alella

Des d’ADANA, només gestionem adopcions per a residents a la província de Barcelona i no enviem cap animal fora de la província. Si estàs interessat a conèixer-lo, si us plau, demana cita escrivint un correu a adopciones@adana.cat. I molt important: deixa’t assessorar pels nostres cuidadors i segur que trobaràs al teu mitja taronja de quatre potes. Gràcies per entendre-ho!

Com tots els gossos de la protectora, siguin de raça o no, s’entregarà en adopció després de ser xipat, esterilitzat o amb el compromís d’esterilitzar-ho al més aviat possible en el cas dels cadells, i valorada l’idoneïtat a la família adoptant.

T’animes a donar-li una oportunitat!

Vols saber-ne més o ser la nova família d’en Trufo? T’està esperant a ADANA! Contacta amb nosaltres a través de la web, Facebook o mail!, o bé al (e) adopciones@adana.cat.

Cadell adopcio ADANA Protectora Animals Alella

¿Per què triar un gos de protectora?

  • Salves dues vides: la de l’animal que adoptes, i la d’aquell que ocuparà el seu lloc a la protectora o refugi. Ajudes a éssers vius a donar-los una 2a oportunitat, una llar i no morir al carrer.
  • Si no hi ha demanda, no hi ha negoci: les fàbriques de cadells són llocs on les gosses sobreviuen en gàbies molt estretes, i l’única cosa que fan és parir i criar. Si tots adoptéssim, aquestes fàbriques tancarien i resoldríem la superpoblació d’animals al carrer.
  • No canviaràs el món, però sí el seu i el teu: és permetre-li tenir la vida que mereix. Dormir en un llit calent i còmoda, passejar amb una família que l’adora, jugar i divertir-se amb ella i/o amb altres gossos. En definitiva, ser feliç, lliurar-te amor incondicional i agrair-t’ho tota la vida.

Si decideixes adoptar, fes’ho amb seny!

Cachorro adopcion ADANA Protectora Animales Alella

Adopta!

Si estàs interessat en adoptar en Trufo o a qualsevol altre animal d’ADANA, compleixes amb els requisits necessaris per a l’adopció, i estàs disposat a atendre les seves necessitats i mantenir-lo segons assenyala la normativa vigent,

Col·labora!

Necessitem la teva ajuda per aconseguir que en Trufo tingui un bon futur.

Comparteix!

Compartint aquesta publicació ens ajudaràs a trobar una família que l’estimi com més aviat millor, ara sí, per sempre!

Moltes gràcies!

You Might Also Like